שמן חוחובה

חוחובה- קוסמטיקה טבעית בשרות הטבע!!
למעשה, חוחובה נחשב בטעות לשמן אך הוא בעצם שעווה צמחית נוזלית המיועדת לעקב את התאיידות הלחות הטבעית של הגוף. החוחובה מתחמצן במהירות על שטח העור ולכן חשוב להוסיף אותו לתערובת עם שמן
נבט-חיטה. החוחובה מצויין להורדה של הפרשת השומן ובמקרה כזה מומלץ לשלב אותה עם שמן פשתן לטיפול בעור שמן. טוב בתערובות לטיפול בסבוריאה ואגזמה. החוחובה משאירה את העור רך ועדין.
החוחובה- מתנה אמיתית מאימא אדמה.

תיאור טכני: 100 ML בכבישה קרה
₪79.0