שמן קלנדולה

שמן קלנדולה

שמן הקלנדולה- בעברית צפורני החתול, נחשב על ידי המצרים הקדמונים כבעל תכונות התחדשות, וההינדים השתמשו בפרחים כדי להעניק צבע לתבשילים, בדים וקוסמטיקה. כאשר נעשה שימוש על העור, לשמן קלנדולה יש תכונות אנטי דלקתיות וטווח ריפוי גדול, מה שהופך אותו מצויין לטיפול בפצעים עקשניים, אקנה, כיבים, דליות ורידים, פריחות, ועוד ועוד. בנוסף שמן קלנדולה מרגיע ומאזן את העור עוזר להרגיע כאב,דלקות וגירודים.

שמן קלנדולה מיועד לשיקום וחידוש עור פגוע לאחר אקנה קשה, צלקות, תפרחת חיתולים, שיקום העור אחרי תאונה, שיקום עור הפנים אחרי טיפולים חודרניים כגון פילינג עמוק. מעולה בתערובת במקרה של כתמי עור שנוצרו ואינה חשובה הסיבה לכתם.

תיאור טכני: 100 ML בכבישה קרה
170.0₪